December

Chefkok Martijn Hessen heeft er weer een verrassend en culinair feestmaandmenu van gemaakt. Bekijk hier de zes gangen die worden bereid in december.

 

Voorgerecht: Bonbon van geitenkaas
met een siroop van glühwein en een crumble van hazelnoten

Wijn: DOMAINE BOUSQUET  UNOAKED CHARDONNAY MENDOZA – ARGENTINIE

Soep: Bouillon van paddenstoelen
truffelolie en knolselderij, onder een bladerdeegdakje

Tussengerecht: Rode Mul filet
tropische salsa van mango en koriander

Wijn: WOLFBERGER GEWÜRZTRAMINER ELZAS – FRANKRIJK

Pauzedrankje: Passievrucht en Chinese kruisbes

Hoofdgerecht: Kalfsoester
pommes soufflé, parmaham en vijgen

Wijn: BISCARDO NEROPASSO VENETO – ITALIË

Nagerecht: Witte chocolademousse
lavendel en kersen, oublie met sinaasappelcrème en
taartje van karamel

Wijn: VALLE SECRETO LATE HARVEST VIOGNIER VALLE DE CACHAPOAL – CHILI

Wijnen: Zie hierboven

 

Deel dit!