Chefkok Martijn Hessen heeft er weer een verrassend en culinair feestmaandmenu van gemaakt. Bekijk hier de zes gangen die worden bereid in december.
Voorgerecht: Bonbon van geitenkaas
met een siroop van glühwein en een crumble van hazelnoten
Wijn: DOMAINE BOUSQUET UNOAKED CHARDONNAY MENDOZA – ARGENTINIE
Soep: Bouillon van paddenstoelen
truffelolie en knolselderij, onder een bladerdeegdakje
Tussengerecht: Rode Mul filet
tropische salsa van mango en koriander
Wijn: WOLFBERGER GEWÜRZTRAMINER ELZAS – FRANKRIJK
Pauzedrankje: Passievrucht en Chinese kruisbes
Hoofdgerecht: Kalfsoester
pommes soufflé, parmaham en vijgen
Wijn: BISCARDO NEROPASSO VENETO – ITALIË
Nagerecht: Witte chocolademousse
lavendel en kersen, oublie met sinaasappelcrème en
taartje van karamel
Wijn: VALLE SECRETO LATE HARVEST VIOGNIER VALLE DE CACHAPOAL – CHILI
Wijnen: Zie hierboven
Deel dit!