December

Natuurlijk bereiden wij deze maand een heus kerstdiner met maar liefst zes gangen en vier heerlijke wijnen.

Voorgerecht: Tataki
Tonijn, pickels van komkommer, yuzu, wasabi, yoghurt

voorgerecht-dec-2016
Soep
Zoete aardappel, pancetta, anijsschuim, hert

tussengerecht-1-dec-2016
Tussengerecht: Heilbot
Eclair, bloemkool, paprikasaus, feta

tussengerecht-2-dec-2016
Hoofdgerecht: Wellington
Ossenhaas, bladerdeeg, paddenstoelen, cognac

hoofdgerecht-dec-2016
Fruit
Ananas, meloen, appel, kokosmelk, caramelkrokant

dessert-1-dec-2016
Dessert: Structuren van vanille
Crème, cake, vanillepeul, parfait, glastuille

dessert-2-dec-2016

Wijnen:
Leth Grüner Veltliner Terassen 2015 (Oostenrijk)
La Villete Chardonnay 2015 (Frankrijk)
Care Crianza Tempranillo Merlot 2013 (Spanje)
Paul Mas Muscat St. Jean Minervois 2014 (Frankrijk)

Deel dit!