Mantelzorg Kerstdiner: geweldig feestje

Zaterdag 14 december organiseerde De Wijcker Kookclub voor de 16e keer het Mantelzorg Kerstdiner. Ook dit jaar waren wij te gast in de Grote Kerk te Beverwijk.

Het werd weer een heel gezellig en heerlijke avond waar de ruim 140 gasten (geselecteerd door de medewerkers van stichting Wel(d)oen) een culinaire drie-gangen diner voorgeschoteld kregen door onze keukenbrigade onder leiding van Peter van den Bos.  Het muziekkorps Kennemerland van het Leger des Heils heette de gasten muzikaal welkom en Lakei Robèrt stond bij de deuropening om iedereen aan te kondigen. Het gelegenheidskoor o.l.v. Jolanda Beentjes bracht Kerstliedjes ten gehore onder begeleiding van Peter Trieling en zijn broers.

Helaas was Willeke Alberti door ziekte verhinderd. Maar gelukkig slaagden wij er in om Ronnie Tober en Willeke D’estell er alsnog een geweldig feest van te laten maken.

Ook twee wethouders van Beverwijk waren aanwezig.
Belangrijk te vermelden is dat dit evenement mede mogelijk werd gemaakt dankzij financiële bijdragen van de Gemeente Beverwijk, Gemeente Heemskerk, gemeente Velsen, Willeke Alberti Foundation, IJmond Uitvaartfonds, MarLo b.v., Molenaar Haarlem b.v., Cees de Best b.v., Pantina Dakbedenkers b.v., Rabobank IJmond, Groen Vastgoed b.v., René Tuinstyling b.v., Delta Onroerend Goed b.v., Party Support b.v. en Vinatic Wijnen.

Zie voor meer foto’s de rubriek Leden/foto’s 

Bekijk hier de TV-reportage van IJmond Nieuws.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit!