Mantelzorg Kerstdiner

Zaterdag 14 december organiseert De Wijcker Kookclub voor de 16e keer het Mantelzorg Kerstdiner. Ook dit jaar zijn wij te gast in de Grote Kerk te Beverwijk.

Het belooft weer een heel gezellig en heerlijke avond te worden waar de ruim 140 gasten (geselecteerd door de medewerkers van stichting Wel(d)oen) een culinaire drie-gangen diner voorgeschoteld krijgen door onze keukenbrigade onder leiding van Peter van den Bos.  Het muziekkorps van het Leger des Heils zal de gasten muzikaal welkom heten en Lakei Robèrt staat bij de deuropening om iedereen aan te kondigen. Het gelegenheidskoor o.l.v. Jolanda Beentjes brengt Kerstliedjes ten gehore onder begeleiding van Peter Trieling en zijn broers.

Wij trots dat we Willeke Alberti bereid hebben gevonden om voor alle aanwezigen op te treden. Zij zal, zoals we van haar gewend zijn, de harten van iedereen weten te raken en voor een geweldige sfeer zorgen.

Ook de wethouders van de drie IJmond gemeenten zijn aanwezig.
Belangrijk te vermelden is dat dit evenement mede wordt mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdragen van de Gemeente Beverwijk, Gemeente Heemskerk, gemeente Velsen, Willeke Alberti Foundation, IJmond Uitvaartfonds, MarLo b.v., Molenaar Haarlem b.v., Cees de Best b.v., Pantina Dakbedenkers b.v., Groen Vastgoed b.v., René Tuinstyling b.v., Delta Onroerend Goed b.v., Party Support b.v. en Boogaard Transport.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit!