Over de Kookclub

Met 250 leden behoort Cuisine Culinaire De Wijcker Kookclub tot een van de grootste kookgezelschappen van Nederland. Het gezelligste culinair-educatieve lusthof van Kennemerland is gelegen in het hart van Beverwijk. De Kookclub is er voor die hobbykok die houdt van eten en drinken in het bijzonder en van het goede leven in het algemeen. In de Wijcker Kookclub kan dat beide in een opvallend smaakvol ingerichte eetkamers.
In de Kookstudio is niets van moeten. We houden het graag vriendelijk. De Wijcker Kookclub biedt voldoende ruimte voor de echte beginners en gevorderde hobby-koks die maandelijks semi-professioneel willen koken.
 
Elke kookclub heeft een vaste avond en komt 10 keer per jaar bijeen. De clubavonden zijn van zes tot twaalf uur, feestelijk opgeluisterd met een viergangen-proeve van zojuist verworven bekwaamheid. Natuurlijk kiezen we er een mooie wijn bij.
 
Eten is wat je bij uitstek samen doet en dat kan bijdragen aan een goede en ontspannen sfeer. De recepten worden door de kok van De Wijcker Kookclub geschreven en het wisselt per maand. Bij het koken wordt veel aandacht besteed aan de techniek -dus tevens leerzaam en bruikbaar voor andere momenten thuis! -en aan de uiteindelijke presentatie.
 
We hopen u binnenkort in kookclub te mogen ontmoeten! Houd deze site in de gaten voor het laatste nieuws en interessante proefavonden.